nl fr

AANSLUITEN BIJ DE FEDERATIE LOONT!

Als constructeur veranda’s of poolhouses heeft u er alle belang bij lid te worden van de Nationale Federatie van Verandaconstructeurs (NFVC). We behartigen uw belangen en overleggen als federatie met overheden en instanties om ons werkterrein nauwkeuriger af te bakenen en onze doelstellingen in sluitende wetsbepalingen vast te leggen. We onderhouden contact met andere beroepsfederaties en we zorgen voor garantiecertificaten en onderhoudscontracten.

De NFVC is er niet enkel voor verandaconstructeurs maar ook voor constructeurs van poolhouses. Poolhouses zijn aan een ongeziene opmars bezig en constructeurs van veranda’s of poolhouses hebben natuurlijk gelijklopende belangen, die we voor beiden graag behartigen.

De beste kwaliteitsgarantie

Als beroepsfederatie garanderen wij de consument, uw klant, projecten van topkwaliteit, met eersteklasmaterialen en een vlekkeloze uitvoering van ontwerp tot realisatie. Daarom verwachten wij dat onze leden voldoen aan hoge kwaliteitseisen en uitblinken in hun vak. We staan er ook op dat onze leden financieel gezond zijn. Wanneer u als poolhouse- of verandaconstructeur lid bent van de NFVC, is dat een kwaliteitslabel én de beste kwaliteitsgarantie voor uw klanten. We organiseren ook bedrijfsbezoeken en opleidingen, bijvoorbeeld over isolatie en energienormen, veiligheidscoördinatie... Daardoor blijft u op de hoogte van nieuwe technieken en toepassingen, zodat u uw klanten de beste kwaliteit kan bieden.

Extra promotie dankzij VivaVeranda

Als federatie brengen wij jaarlijks het magazine VivaVeranda uit. Dat is het enige nog resterende vakblad in België waaraan al onze leden meewerken en waarvan u hierbij een exemplaar vindt. Het is een mooie showcase van de technische expertise en de realisaties van onze leden. Het unieke magazine wordt op Batibouw gratis verspreid en wordt dan tot september aangeboden voor losse verkoop. Bovendien wordt de inhoud van het magazine en dus ook uw realisaties online gepromoot via de website en de socialmediakanalen van Viva Veranda. Met uw bijdrage in VivaVeranda bereikt u dus een nieuw en groter publiek van potentiële klanten.

Hoe lid worden?

Lid worden van NFVC heeft dus voordelen die niet te onderschatten zijn en die uw business een extra boost kunnen geven. Om lid te worden van de NFVC moet u natuurlijk aan enkele voorwaarden voldoen:

  • Uw bedrijf is actief in de constructie of fabricatie van buitenschrijnwerk, met minstens 4 jaar ervaring in België of het buitenland.
  • U heeft minstens 2 neergelegde balansen en een gezonde financiële structuur.
  • U betaalt het jaarlijks lidgeld en onderschrijft de deontologie, het charter en de doelstellingen van de NFVC. Lidmaatschap voor een jaar is 1750€ waarvan al 250€ budget inbegrepen is voor deelname van de kosten van het jaarlijks weekend.
  • U getuigt van een gedegen vakbekwaamheid en goede reputatie en u bent in regel met de nodige registraties.

Bezorg uw aanvraag tot lidmaatschap aan het secretariaat en we nemen contact op voor een kennismakingsgesprek. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@nfvc-fncv.be

Hopelijk mag de NFVC u binnenkort als lid verwelkomen!NFVC - Secretariaat - Winston Churchilllaan 51/6 - 1180 Brussel
T +32(0)2 340 62 01 - F+32(0)2 343 83 03 - Ondern.nr. 4406.698.12 - info@nfvc-fncv.be

© 2019 NFVC - FNCV | All Rights Reserved.